Toeren tussen Boeren

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 9 september 2018 13u00 - 18u00
Hoeve Joël Acke - OUDENBURGWEG 50, 8490 JABBEKE
Heerlijk fietsen met het hele gezin tussen de oogstrijpe velden. Met nu en dan een verdiende pauze en telkens een lekkernij op een hoeve. De Landelijke Gilde van Jabbeke steekt de handen uit de mouwen om je te verwennen.

Landelijke Gilde Jabbeke kent iets van fietsen: jaarlijks organiseert ze minstens 3 fietstochten. Meestal ’s avonds in de week, eind mei – begin juni en met achteraf gezellig bekomen met de groep in een lokale horecazaak.

Deze keer pakt ze uit met iets heel wat straffers. Een fietstocht op zondagnamiddag voor jong en oud, met het gezin, de familie, de vrienden, de collega’s, noem maar op. Samen 30 km flirten tussen de polders en de zandstreek, voornamelijk langs landbouwwegen, soms specifieke fietspaden, dan weer afgewisseld met een onverhard pad. Mooi, leuk en gezond.

We vertrekken de hoeve van Joël Acke – gekend van de jaarlijkse BBQ. Het begint er al goed: een aperitiefje als welkomst. Het moment om je medefietsers te verwelkomen, wat bij te praten en pas als jullie er klaar voor zijn bestijgen jullie de pedalen… Je rijdt vrij het parcours en geniet van de warme wind door de haren en de prachtige vergezichten die de polders je bieden. Na enkele kilometers mag je even rusten met een dessertje om van te likkebaarden. De sfeer zit er ondertussen in en de volgende kilometers lijken de benen al goed opgewarmd en in vorm. De landschappen wijzigen, kleinschaliger, specifieker. En voor je het weet mag je je stalen ros al weer even afstijgen. Nog een dessert. Geen probleem, het is zondag en we verbranden die calorieën toch meteen. We vatten de koe bij de hoorns en gaan weer op weg. Ongelooflijk hoeveel nog te ontdekken valt in eigen streek. En voor we het goed en wel beseffen is de eindmeet al in zicht. Opnieuw aangekomen op Hoeve Joël Acke wacht een lekkere snack en een drankje; ideaal om de dag mee af te sluiten, op adem te komen en na te praten.
Kortom een onvergetelijke dag in het vooruitzicht, maar vergeet ze niet te reserveren.

Praktisch

Vertrek
Jabbeke
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Jabbeke
Prijs
€ 12,00
bij voorkeur via overschrijving op rekening BE76 7381 1302 2095 Landelijke Gilde Jabbeke met mededeling : V + K + KK (V +12 jaar: € 12 ? K 5 tot 12 jaar: € 10 ? KK minder dan 9 jaar: € 5) of via de bestuursleden
Reservatie
Inschrijven voor 6 september
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0477 88 17 52

Meer activiteiten